Premierul i-a atras atenţia lui Cîmpeanu pentru declaraţia privind toaletele în curţile şcolilor

Premierul Nicolae Ciucă i-a atras atenţia ministrului Educaţiei, Siorin Cîmpeanu, care a spus că nu are legătură toaleta în curte cu calitatea educaţiei: „Ce se întâmplă în interiorul unei şcoli reprezintă elemente de contribuţie la educarea fiecăruia dintre noi”.

398 afișări
Imaginea articolului Premierul i-a atras atenţia lui Cîmpeanu pentru declaraţia privind toaletele în curţile şcolilor

„Calitatea educaţiei depinde de la tot ceea ce se întâmplă, de la educaţia pe care o primim în familie, de la educaţia pe care o primim de la mediul în care ne desfăşurăm activitatea şi, cel mai important, de la momentul în care intrăm pe poarta şcolii şi până venim înapoi în familie. Ca atare, ce se întâmplă în interiorul unei şcoli reprezintă elemente de contribuţie la educarea fiecăruia dintre noi”, spune premierul Nicolae Ciucă.

El spune că nu trebuie să mai existe şcoli cu toaleta în curte „în România anului 2024”.

„Mi se pare absolut incredibil. Nu putem să mergem undeva şi să discutăm despre acest aspect al existenţei grupurilor sociale în curtea şcolii, fără apă curentă şi fără tot ceea ce trebuie să existe. dacă vrem ca ca generraţia viitoare să aibă un minimum de recunoştiinţă faţă de noi, atunci trebuie să facem ceea ce este obligatoriu să facem pentru ei”, adaugă liderul PNL.

Întrebat dacă i-a atras atenţia ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, Ciucă a răspuns scurt: „Da”.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a spus la începutul şedinţei de guvern de miercuri, că nu are legătură toaleta în curte cu calitatea educaţiei: „E o problemă exagerată. Mulţi dintre noi am făcut performanţă învâţând în aceste şcoli”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici