Video Premierul Mihai Tudose: Ministrul Ţuţuianu a ajuns la accident şi a plecat din Bucureşti. Raed Arafat încă e pe drum

Premierul Mihai Tudose s-a arătat nemulţumit de modul în care s-a intervenit la accidentul în care a fost implicat un camion cu militari, spunând că echipajele, care intervin de câteva ore, nu au fost dotate cum trebuie, în timp ce Raed Arafat încă se află în elicopter spre locul accidentului.

1819 afișări

Nu reuşesc să iau legătura cu domnul Arafat, înţeleg că este încă în elicopter. (...) Oamenii au făcut tot ce e omeneşte posibl. Îi mulţumesc domnului ministru al Apărării,Ţuţuian, care a ajuns repede şi a plecat tot din Bucureşti. Înţeleg că domul Arafat încă e pe drum”, a declarat premierul Mihai Tudose, la Digi24.

Premierul a afirmat că este nemulţumit de faptul că, deşi echipajele fac tot ce este omeneşte posibil, nu sunt dotate aşa cum ar trebui.

Este o interveţie dificilă, dar nu putem programa ca accidentele să se întâmpe ziua, eventual lâgă un spital. Mă uit la imagini, cum o mulţime de oameni încearcă să intervină în condiţii dificile cu ceea ce au. Statul trebuia să le pună la dispoziţie mai multe lucruri. Urmăriţi cu atenţie şedinţa de guvern de mâine. Nu e posibil să nu putem interveni cu elicoptere, cu zbor de noapte, macarale, camion, că înţeleg că şi acest lucru a fost o provocare. Mă nemulţumeşte că e prima zi când sunt premier şi constat că nu avem ce ne trebuie”, a mai spus Tudose.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici