Premierul Nicolae Ciucă, întrevedere cu Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit marţi, la Palatul Victoria, cu Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

136 afișări
Imaginea articolului Premierul Nicolae Ciucă, întrevedere cu Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby

Premierul Nicolae Ciucă, întrevedere cu Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby

La întâlnire a participat şi ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, Andrew James Noble.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, în cadrul întâlnirii au fost abordate teme privind evoluţia situaţiei generate de agresiunea militară rusă din Ucraina, sprijinul acordat refugiaţilor şi combaterea traficului de persoane.

Premierul Nicolae Ciucă a prezentat contribuţia României la eforturile comunităţii internaţionale de a fi alături de victimele războiului, de poporul ucrainean şi de autorităţi.

Arhiepiscopul de Canterbury, cel care va conduce Ceremonialul Încoronării Regelui Charles al III-lea, a felicitat România pentru viziunea şi coordonarea sprijinului umanitar acordat refugiaţilor din Ucraina, susţin reprezentanţii Executivului.

„În ceea ce priveşte problematica traficului de persoane, a fost expusă abordarea integrată la nivel guvernamental, care include colaborarea cu societatea civilă şi paşii strategici pe care România i-a făcut pentru identificarea timpurie a victimelor traficului de persoane şi pentru combaterea propagării acestui fenomen inclusiv utilizând mediul online”, mai transmite Guvernul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici