Premierul Orban: Moţiunea este consumată

Premierul Ludovic Orban declară că moţiunea de cenzură depusă de 206 parlamentari PSD „este consumată” şi este în afara cadrului constituţional. El respinge acuzaţiile lui Victor Ponta că ar exista „un blat PSD-PNL”.

1097 afișări
Imaginea articolului Premierul Orban: Moţiunea este consumată

Premierul Orban: Moţiunea este consumată

„Moţiunea este în afara cadrului constituţional. Aşteptăm decizia Curţii. Din punctul meu de vedere, moţiunea este consumată, dar trebuie aşteptată decizia CCR”, spune Ludovic Orban.

El respinge scenariul în care votul moţiunii de cenzură ar putea fi amânat şi respinge acuzaţiile lui Victor Ponta că ar exista „un blat PSD-PNL”.

„De mâine începe sesiunea ordinară, asta e o altă invenţie şi năzdrăvănie, să intri cu moţiunea într-o altă sesiune. Înţelegere în momentul în care depune o moţiune de cenzură? Ce înţelegere? E înţelegerea că ei vor să ne dea jos şi înţelegerea că noi vrem să ne apărăm”, adaugă premierul.

Suspans la moţiunea de cenzură. La deschiderea şedinţei convocată pentru dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură au fost anunţaţi 170 de deputaţi şi senatori prezenţi.

Senatorul PSD Carmen Dan a anunţat pe Facebook că absentează de la şedinţa Parlamentului în care se votează moţiunea de cenzură, deoarece se află în autoizolare pentru că mama sa a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Pentru ca Guvernul să fie demis, este necesar ca minimum 233 de parlamentari să voteze în favoarea moţiunii de cenzură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici