Preşedintele Comisiei Europene vine în România. Jean-Claude Juncker se va întâlni cu preşedintele şi premierul

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker se va afla joi în vizită în România, ocazie în care se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Sorin Grindeanu, şeful Executivului european urmând să susţină şi un discurs în plenul Parlamentului.

510 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Comisiei Europene vine în România. Jean-Claude Juncker se va întâlni cu preşedintele şi premierul

Preşedintele Comisiei Europene vine în România- Juncker se va întâlni cu preşedintele şi premierul

"În 11 mai, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, se va afla în România, pentru a se întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu prim-ministrul Sorin-Mihai Grindeanu, dar şi pentru a se adresa Parlamentului României, în şedinţă plenară, cu privire la viitorul Europei", conform Reprezentanţei Comisiei Europene.

Preşedintele Comisiei Europene va susţine şi un dialog cu cetăţenii, împreună cu comisarul european Corina Creţu, despre viitorul Europei şi rolul României în proiectul european, la 10 ani de la aderare la Uniunea Europeană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici