Preşedintele Iohannis, mesaj de Ziua Jandarmeriei: O instituţie cu "evoluţie dinamică" şi credibilitate consolidată

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj de Ziua Jandarmeriei, subliniind "evoluţia dinamică" a instituţiei şi modul în care şi-a consolidat credibilitatea şi 'standardele înalte de competenţă".

256 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Iohannis, mesaj de Ziua Jandarmeriei: O instituţie cu "evoluţie dinamică" şi credibilitate consolidată

Preşedintele Iohannis, mesaj de Ziua Jandarmeriei: O instituţie cu "evoluţie dinamică" şi credibilitate consolidată (Imagine: Marian Ilie/ Mediafax Foto)

"Jandarmeria Română a cunoscut o evoluţie dinamică şi s-a adaptat permanent la schimbările frecvente ale mediului de securitate intern şi internaţional. În acest mod, instituţia şi-a consolidat credibilitatea şi şi-a menţinut standardele înalte de competenţă, motiv pentru care rolul său este extrem de important în categoria forţelor din sistemul naţional de securitate. Onoarea şi devotamentul cu care jandarmii români îşi duc la îndeplinire misiunile sunt recunoscute şi apreciate. Datorită profesionalismului de care dau dovadă, este menţinută siguranţa cetăţenilor şi ordinea publică, într-un climat social orientat către protecţia şi liniştea comunităţilor, în baza deplinei respectări a Constituţiei, a prevederilor legale şi a drepturilor şi libertăţilor civice", a transmis preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a amintit în mesaj şi de modul în care a debutat anul 2017, un început de an "marcat de provocări", care a obligat la "o intensificare a vigilenţei în asigurarea ordinii publice şi la o reacţie cât mai fermă şi rapidă pentru prevenirea şi contracararea tuturor fenomenelor care pot genera ameninţări la adresa cetăţenilor noştri".

"Voi fi mereu alături de Jandarmeria Română şi voi urmări modul în care activitatea dumneavoastră se reflectă în societate. Sunt convins că şi de acum înainte vă veţi ridica la înălţimea cerinţelor şi misiunilor ce vă vor fi încredinţate. Aţi demonstrat că sunteţi o forţă credibilă, aflată în slujba românilor şi vă îndemn ca, în continuare, să serviţi drept exemplu de conduită, profesionalism şi de responsabilitate", a conchis preşedintele Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici