Preşedintele PE, Martin Schulz, se adresează Parlamentului României pe 31 octombrie

Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, se va adresa Parlamentului României pe 31 octombrie reunit în şedinţă comună, a anunţat, luni, secretarul Camerei Deputaţilor Georgian Pop.

296 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PE, Martin Schulz, se adresează Parlamentului României pe 31 octombrie

Preşedintele PE, Martin Schulz, se adresează Parlamentului României pe 31 octombrie (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Pop a precizat că, la invitaţia preşedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, preşedintele PE Martin Schultz a acceptat să se adreseze Parlamentului României în data de 31 octombrie.

Pop a spus că parlamentarii se vor reuni la ora 10.00 în 31 octombrie în şedinţă festivă pentru a audia mesajul preşedintelui PE.

Zgonea anunţa, săptămâna trecută, că merge la Bruxelles că îl va invia pe preşedintele Parlamentului European pentru a ţine un discurs pe politică europeană în cadrul plenului reunit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici