Preşedintele PSD, despre discursul lui Birchall: E ca şi cum ar face parte din staff-ul de campanie al lui Iohannis

Viorica Dăncilă a afirmat că Ana Birchall vorbeşte ca şi cum ar face parte din echipa de campanie a lui Klaus Iohannis. Liderul PSD a precizat că fostul ministru al Justiţiei ar trebui să explice la ce s-a referit când a vorbit despre „nenorocirile” şi asaltul asupra sistemului.

1806 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD, despre discursul lui Birchall: E ca şi cum ar face parte din staff-ul de campanie al lui Iohannis

Preşedintele PSD, despre discursul lui Birchall: E ca şi cum ar face parte din staff-ul de campanie al lui Iohannis

„Văd discursul doamnei Birchall ca si cum ar face parte din stafful de campanie al lui Iohannis. Doamna Birchall trebuie să spună la ce face referire. Eu nu am de unde să ştiu. Mai mult. Doamna Birchall face parte din Parlamentul României. Eu nu sunt membru al Parlamentului României”, a declarat Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă susţinută joi seara la sediul PSD.

Ana Birchall a reacţionat după ce Viorica Dăncilă a exclus-o din PSD şi precizează că în mandatul său a abordat teme legate de justiţie pentru că trebuia să explice „nenorocirile” pe care le-a găsit şi asaltul asupra sistemului. „Doar nu era să vorbesc despre broşe”, mai punctează Birchall.

Păi doamna Dăncilă, era în fişa postului de ministru al justiţiei să vorbesc despre justiţie, despre nenorocirile pe care le-am găsit în legile făcute şi în timpul mandatul dvs. de "Comisia specială Iordache" de exemplu, despre asaltul asupra justiţiei, că doar nu era să vorbesc despre vreme sau despre broşe”, i-a răspuns Ana Birchall Vioricăi Dăncilă, printr-un mesaj pe Facebook.

Fostul ministru a mai precizat că a respectat votul românilor de la referendum în privinţa problemelor din justiţie, deoarece românii cereau să fie oprit asediul asupra sistemului judiciar.

Taguri:
dăncilă,
birchall,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici