Preşedintele României nu a ezitat în ultima zi de campanie electorală: „E bine că PNL e pe primul loc”

  • Preşedintele României: „E bine că PNL e pe primul loc în sondaje”
  • Joi a fost ultima zi de campanie electorală în audiovizual
  • 1 minut de promovare electorală la televiziune costă mii de euro
2990 afișări
Imaginea articolului Preşedintele României nu a ezitat în ultima zi de campanie electorală: „E bine că PNL e pe primul loc”

Preşedintele României nu a ezitat în ultima zi de campanie electorală: „E bine că PNL e pe primul loc”

Cu trei zile înainte de alegeri, Klaus Iohannis a renunţat la orice urmă de imparţialitate. „E bine că PNL e primul în sondaje”, a spus preşedintele, deşi era în vizită la un centru de vaccinare contra-COVID.

Klaus Iohannis, preşedintele României: „În ultimele zile tot mai des auzim că este dat câştigător Partidul Naţional Liberal, ceea ce este un lucru bun.”

Să ne uităm şi când a făcut Iohannis declaraţia. În ultima zi când campania electorală e permisă. Campanie electorală în care preşedintele a ieşit public aproape zilnic să ne spună acelaşi lucru – că PNL e bun şi PSD rău.

Televiziunile ar trebui să facă nota de plată şi să o trimită la Cotroceni. Sau, mai bine, la PNL. Pentru că 1 minut de promovare electorală costă mii de euro. Şi au fost multe astfel de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici