Preşedinţia nu comentează motivele absenţei preşedintelui de la MAI

Administraţia Prezidenţială nu doreşte să comenteze deocamdată motivele pentru care preşedintele Traian Băsescu nu a participat, miercuri, la ceremonia de instalare în funcţie a ministrului de Interne Liviu Dragnea, a declarat purtătorul de cuvânt Valeriu Turcan.

19 afișări
Imaginea articolului Preşedinţia nu comentează motivele absenţei preşedintelui de la MAI

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei prezidenţiale, Valeriu Turcan

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui a declarat, miercuri, că "deocamdată Administraţia Prezidenţială nu comentează motivele" pentru care preşedintele Băsescu nu a fost prezent la MAI.

Preşedintele Traian Băsescu a lipsit, miercuri, de la ceremonia de instalare în funcţie a noului ministru de Interne Liviu Dragnea, deşi în programul anunţat de Administraţia Prezidenţială acest eveniment figura în agenda preşedintelui la ora 10.00. Şeful statului participă la ceremonia de primire a corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, care a început la ora 11.00 la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi:

Dragnea: Am aflat cu 15 minute înaintea ceremoniei că preşedintele nu vine

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici