Preşedinţii PSD, PNL şi PC discută, luni, la Parlament, despre sesiunea extraordinară

Liderul PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, că a primit mandat din partea BPN pentru a se întâlni cu preşedinţii PNL şi PC, Crin Antonescu şi, respectiv, Daniel Constantin, şi a discuta despre sesiunea extraordinară, pe de o parte, şi acţiunea comună a opoziţiei la nivel local, pe de altă parte.

23 afișări
Imaginea articolului Preşedinţii PSD, PNL şi PC discută, luni, la Parlament, despre sesiunea extraordinară

Preşedinţii PSD, PNL şi PC discută, luni, la Parlament, despre sesiunea extraordinară (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ponta a precizat că întâlnirea va avea loc, luni, la Parlament.

"Sperăm să găsim soluţii comune de activitate a opoziţiei şi de luptă împotriva Guvernului Boc şi a abuzurilor la nivel local şi naţional. E vorba despre acţiunea coordonată împotriva puterii, pe zone mai puţin vizibile pentru presa centrală", a spus Ponta.

El a arătat că din partea PSD vor participa la întâlnire, alături de el, preşedintele CN, Adrian Năstase, şi vicepreşedintele Valeriu Zgonea.

"Vreau să ne vedem, să nu mai vorbim prin televiziuni, ci direct, şi să restabilim că adversarul este Traian Băsescu şi PDL", a spus Ponta.

El a arătat că această întâlnire este făcută la iniţiativa unui om "cu multă înţelepciune".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici