Previziunile lui Ciolacu: România intră în Schengen rutier până la finalul anului. În 2025 fără vize

România intră în Schengen rutier până la finalul anului, iar de anul viitor românii nu vor mai avea nevoie de vize pentru America - acestea sunt previziunile premierului Marcel Ciolacu. Acesta a mai spus că în 2026 România va adera la OECD.

773 afișări
Imaginea articolului Previziunile lui Ciolacu: România intră în Schengen rutier până la finalul anului. În 2025 fără vize

Previziunile lui Ciolacu: România intră în Schengen rutier până la finalul anului. În 2025 fără vize

„Peste o lună de zile România va intra aerian şi maritim. Normal că va trebui o atenţie şi mai mare şi vor fi provocări mai mari fiind la început. Eu vă garantez că până la sfârşitul anului acesta România va intra în Schengen terestru. Fiindcă este normal să intre. Anul viitor România nu va mai avea vize cu America. Iar în anul 2026 România va intra în OECE. Cel mai important proiect de ţară este aderarea la OECD”, a spus, luni seara, premierul Marcel Ciolacu, la Antena 3 CNN.

Premierul a precizat că acestea sunt „cele mai importante lucruri pe care le au de făcut decidenţii din România”.

Potrivit preşedintelui PSD, intrarea României în OCDE este „proiect de ţară”.

„Când am intrat în OECD, România este alături de toate statele dezvoltate din lume. Nimeni nu o să mai întoarcă România din drumul ei, vor veni cele mai mari investiţii odată cu aderarea la OECD”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici