Prigoană, despre anunţul lui Columbeanu: Oricine are dreptul să candideze, nu ştiu ce şanse are

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, marţi, comentând anunţul lui Irinel Columbeanu privind candidatura la Primăria Capitalei, că oricine are dreptul să candideze, dacă se respectă legea, el menţionând că nu vrea să comenteze şansele omului de afaceri de a câştiga.

243 afișări
Imaginea articolului Prigoană, despre anunţul lui Columbeanu: Oricine are dreptul să candideze, nu ştiu ce şanse are

Prigoană, despre anunţul lui Columbeanu: Oricine are dreptul să candideze, nu ştiu ce şanse are

"Oricine are dreptul să candideze dacă nu există o hotărâre judecătorească care să-i limiteze acest drept şi dacă a împlinit 18 ani", a spus Prigoană.

În opinia acestuia, cu cât sunt mai mulţi candidaţi pentru Primăria Capitalei, cu atât voturile alegătorilor vor fi mai divizate.

Întrebat ce şanse are Irinel Columbeanu în cursa pentru primar general al Capitalei, Silviu Prigoană a spus: " Nu e treaba mea, nu sunt sociolog, nu-mi dau seama".

Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi-a anunţat intenţia de a candida ca independent, în 2012, la Primăria Capitalei.

"Ca simplu cetăţean al Bucureştiului fără întrerupere în ultimii 52 de ani am curajul să mă înscriu în competiţia de a obţine anul acesta din partea dumneavoastră încrederea necesară viitorului primar general al Capitalei pentru următorii patru ani", afirmă Columbeanu într-un filmuleţ difuzat pe internet.

Columbeanu a precizat ulterior, într-o intervenţie la RTV, că regretă că "problema se pune doar pentru Capitala ţării şi nu şi pentru alte zone".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici