Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea a dat BAC-ul la 42 de ani: „Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte”

Daniel Moroşanu, a doua persoană din conducerea organizaţiei PNL Vrancea, a susţinut luni BAC-ul, proba scrisă la Limba şi literatura română, după ce a absolvit în urmă cu doi ani studiile liceale, la seral.

1659 afișări
Imaginea articolului Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea a dat BAC-ul la 42 de ani: „Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte”

FOTO: Daniel Moroşanu, împreună cu Ludovic Orban. Sursa: contul de FB al lui Claudiu Manda

Printre candidaţii din acest an de la Bacalaureat se numără şi Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedinte al organizaţiei PNL Vrancea. În vârstă de 42 de ani, Moroşanu a stat alături de ceilalţi proaspeţi absolvenţi ai Liceului ”Simion Mehedinţi” Vidra, participând la primul examen din această sesiune a bacalaureatului.

„Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate ”, a declarat Daniel Moroşanu, pentru cotidianul Adevărul.

În anii `90, Moroşanu a absolvit o şcoală profesională de mecanici auto, iar în urmă cu puţin timp a urmat cursurile unei şcoli de tehnicieni silvici, mai scrie Adevărul.

Daniel Moroşanu este din anul 2017 prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. Numărul doi din organizaţa PNL Vrancea a fost anterior angajat consilier la Cabinetul deputatului PNL de Vrancea, Ion Ştefan, actualmente ministru al Lucrărilor publice, Dezvoltării şi Administraţiei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici