Prima zi de campanie electorală: Viorica Dăncilă îşi lansează, la Romexpo, programul de prezidenţiabil

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă îşi va prezenta programul de prezidenţiabil, în cadrul unui eveniment care va avea loc sâmbătă la Romexpo, începând cu ora 11.00, în prezenţa a circa 10.000 de persoane, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

1557 afișări
Imaginea articolului Prima zi de campanie electorală: Viorica Dăncilă îşi lansează, la Romexpo, programul de prezidenţiabil

Viorica Dăncilă îşi prezintă programul de prezidenţiabil, sâmbătă, la Romexpo

Evenimentul este programat să se desfăşoare la trei zile după ce va fi votată moţiunea de cenzură la adresa Guvernului în plenul reunit al Parlamentului, joi dimineaţa, de la ora 10.00.

Pe 24 august, social-democraţii s-au reunit la Parlament, la Congresul partidului care a marcat lansarea candidaturii premierului Viorica Dăncilă pentru un mandat la Cotroceni.

La eveniment a participat şi preşedintele PES, Sergei Stanishev, care a avut un discurs de susţinere a candidatei PSD. La Congresul din 24 august au fost prezenţi 1.107 delegaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici