Primarul Bacăului, prins circulând cu viteză şi fără RCA la ieşirea din Bucureşti. Reacţia edilului

Primarul Bacăului, Cosmin Necula, a fost prins în trafic, la ieşirea din Bucureşti, circulând cu viteză execesivă şi fără RCA valabil. Edilul a recunoscut că a greşit şi a plătit amenda.

13007 afișări
Imaginea articolului Primarul Bacăului, prins circulând cu viteză şi fără RCA la ieşirea din Bucureşti. Reacţia edilului

Primarul Bacăului, prins circulând cu viteză şi fără RCA la ieşirea din Bucureşti. Reacţia edilului

Primarul Bacăului, Cosmin Necula, a fost prins circulând cu viteză excesivă la ieşirea din Bucureşti, în cursul zilei de duminică. Acesta spune că nu şi-a dat seama că este încă în localitate.

La controlul actelor, poliţiştii au aflat că edilul nu avea nici RCA valabil.

Cosmin Necula a fost amendat de poliţiştii ilfoveni şi a rămas fără certificat şi plăcuţe de înmatriculare.

„Nu am avut probleme, am fost contravenient. Am plătit amenda, asta e! Din punctul meu de vedere e o chestiune de normalitate, apropo de tot ceea ce înseamnă sancţiuni. Atâta timp cât am greşit e normal să plătesc", a declarat Cosmin Necula, pentru MEDIAFAX.

Pentru contravenţiile comise, edilul a plătit o amendă de 600 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici