Primarul din Turda a fost exclus din PSD. Edilul a atras 100 de milioane de euro din fonduri europene

Primarul oraşului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD, din cauza „repetatelor încălcări ale statutului”. Municipalitatea din Turda este cunoscută după ce a atras aproape 100 de milioane de euro din fonduri europene pentru finanţarea a 19 proiecte.

21763 afișări
Imaginea articolului Primarul din Turda a fost exclus din PSD. Edilul a atras 100 de milioane de euro din fonduri europene

Primarul din Turda, Cristian Matei, exclus din PSD. Edilul a atras 100 de milioane de euro

Primarul oraşului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD din cauza „repetatelor încălcări ale statutului”.

Surse din partid spun însă că primarul a fost exclus din cauza deputatului Cristina Burciu, din zona Turda, care a votat pentru învestirea Guvernului Orban şi „trebuia dat un semnal că se face curăţenie la Turda”.

La rândul său, deputatul PSD Cluj, Horia Nasra, a transmis un comunicat de presă, în care arată că „intruşii cocoţaţi în fruntea PSD Cluj au încropit nestatutar un birou municipal în Turda şi l-au exclus din PSD pe Matei Cristian, primarul municipiului Turda”.

Primăria Turda, condusă de Cristian Matei, a semnat în ultima paerioadă 13 contracte mari de finanţare din fonduri europene pentru proiecte care se află deja în implementare, la care se adaugă 3 proiecte admise la finanţare şi 3 proiecte aflate în faza de evaluare.

„Valoarea totală a celor 19 proiecte este de 453 de milioane de lei, adică aproape 100 de milioane de euro”, declara Cristian Matei la începutul lunii noiembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
primar,
psd,
excludere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici