Primul Centru Comunitate Terapeutică din România şi-a deschis porţile la Târgu-Mureş. Gorghiu: Fiecare nou proiect care are ca scop tratarea dependenţelor este o şansă la viaţă normală

Fiecare nou proiect care are ca scop tratarea dependenţelor, fie că vorbim de droguri, alcool, jocuri de noroc, este o şansă la viaţă normală, afirmă ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, după ce primul Centru Comunitate Terapeutică din Rămânia şi-a deschis porţile la Târgu-Mureş.

211 afișări
Imaginea articolului Primul Centru Comunitate Terapeutică din România şi-a deschis porţile la Târgu-Mureş. Gorghiu: Fiecare nou proiect care are ca scop tratarea dependenţelor este o şansă la viaţă normală

Sursa foto: Facebook/Alina Gorghiu

„Se poate şi în România. Primul Centru Comunitate Terapeutică din România şi-a deschis porţile la Târgu-Mureş. Sunt foarte mulţi tineri, sute de mii de tineri care au încercat sau au fost tentaţi de droguri. Sunt adulţi care nu ştiu cum să mai reacţioneze în faţa acestui fenomen.Este esenţial să scoatem la liman infrastructura de care oamenii din România au nevoie pentru a-si trata o dependenţă, fie că vorbim de alcool, narcotice sau alte substanţe psihoactive”, scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

Ministrul Justiţiei apreciază că „fiecare nou proiect care are ca scop tratarea dependenţelor, fie că vorbim de droguri, alcool, jocuri de noroc, este o şansă la viaţă normală”.

„Îi îndemn pe toţi cei care au nevoie să nu amâne ajutorul. Nu toţi pot rezolva aceste dependenţe singuri. Suportul de specialitate este extrem de important. Mai ales când persoanele dependente sunt copii şi tineri. Îmi doresc să văd mai multe astfel de centre pentru recuperarea consumatorilor”, încheie Gorghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici