Primul discurs al lui George Simion în calitate de preşedinte al AUR. Noua conducere îşi propune să ajungă la guvernare

George Simion este noul preşedinte al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), în urma alegerilor interne desfăşurate duminică, la Palatul Parlamentului.

2523 afișări
Imaginea articolului Primul discurs al lui George Simion în calitate de preşedinte al AUR. Noua conducere îşi propune să ajungă la guvernare

George Simion a candidat cu moţiunea „România bogată: creştină şi democrată“ şi a obţinut o majoritatea voturilor din partea delegaţilor la Congresul extraordinar al partidului desfăşurat la Palatul Parlamentului. El a obţinut 784 de voturi din totalul de 832.

Mulţumesc celor care au făcut un mare sacrificiu, acceptând invitaţia noastră de a fi parte a echipei de conducere. Am vorbit în rezoluţiile pe care congresul le-a adoptat aici despre fraţii noştri din Basarabia, despre securitatea energetică a ţării, despre războiul din Ucraina, însă în interiorul ţării avem un alt război care trebuie oprit de urgenţă: războiul româno-român. Trebuie sa facem pace între noi. Un alt război se poartă, de asemenea, împotriva întreprinzătorilor români”, a declarat George Simion.

AUR a stabilit modul în care va fi stabilit candidaţul partidului pentru alegerile prezidenţiale.

Astăzi anunţ oficial: candidatul Alianţei pentru Unirea Românilor va fi ales de către toţi românii, prin vot deschis, pe model occidental. Să începem seria de dezbateri prezidenţiale cu toţi cei care doresc să se înscrie în competiţie şi întrunesc criteriile de eligibilitate şi minim de popularitate să pornească pe acest drum”, a mai spus preşedintele AUR George Simion.

Noua conducere a AUR îşi propune să obţină guvernarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici