Prinţul Charles, uimit şi deranjat de numărul mare de jurnalişti prezenţi la Preşedinţie şi Guvern

Prinţul Charles al Marii Britanii s-a arătat uimit de numărul mare de ziarişti prezenţi, vineri, la întâlnirea sa cu premierul Emil Boc, întrebându-l dacă sunt aceiaşi cu cei de la Palatul Cotroceni, şi i-a atras acestuia atenţia că jurnaliştii încearcă să înregistreze şi conversaţia lor neoficială.

3020 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles, uimit şi deranjat de numărul mare de jurnalişti prezenţi la Preşedinţie şi Guvern

Prinţul Charles, uimit şi deranjat de numărul mare de jurnalişti prezenţi la Preşedinţie şi Guvern (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Charles i-a explicat lui Boc încă de pe treptele Guvernului faptul că numărul mare de camere video nu este pe placul lui, explicându-i prin gesturi că acestea sunt focalizate permanent asupra sa.

Moştenitorul tronului Marii Britanii chiar l-a întrebat pe premierul Boc dacă este vorba de aceiaşi jurnalişti care au asistat cu o oră în urmă la întâlnirea sa cu preşedintele Băsescu.

"Nu, nu sunt aceiaşi jurnalişti, nu sunt cei de la Preşedinţie", i-a răspuns premierul.

La poza oficială, Charles i-a atras atenţia primului-ministru că ziariştii chiar încearcă să înregistreze şi conversaţia lor neoficială.

"Au îndreptat microfoanele spre noi", l-a atenţionat Prinţul Charles pe premierul Emil Boc.

Protocolul de la Palatul Victoria a încercat să ţină presa cât mai departe de cei doi, jurnaliştii asistând la începutul discuţiei oficiale din spatele unui cordon amplasat la câţiva metri, fără să poată auzi dialogul dintre Charles şi Emil Boc.

Cu o oră înainte să ajungă la sediul Guvernului, prinţul Charles a fost primit la Palatul Cotroceni, unde preşedintele Traian Băsescu i-a spus, râzând, că toată lumea ar vrea să-l întrebe de prinţul William.

El i-a arătat moştenitorului coroanei britanice, amuzat, "cât de mulţi jurnalişti" sunt prezenţi.

Prinţul Charles se află într-o vizită privată în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici