PSD anunţă suspendarea acţiunilor de campanie din respect pentru victimele tragediei de la Neamţ

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminică, faptul că în partidul suspendă activităţile de campanie din respect pentru victimele tragediei petrecute la ATI Piatra Neamţ.

719 afișări
Imaginea articolului PSD anunţă suspendarea acţiunilor de campanie din respect pentru victimele tragediei de la Neamţ

PSD anunţă suspendarea acţiunilor de campanie din respect pentru victimele tragediei de la Neamţ

Preşedintele PSD spune că în acest moment, prioritar este ca supravieţuitorii tragediei de la Piatra Neamţ să aibă parte de îngrijiri medicale.

„Sunt în contact permanent cu autorităţile judeţene şi ştiu că s-au găsit soluţii pentru ca activitatea medicală să continue în siguranţă la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, iar secţia ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgenţă”, a scris Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, pe Facebook.

Ciolacu a mai spus că PSD a decis suspendarea acţiunilor de campanie pentru alegerile din 6 decembrie.

„Am discutat cu toţi colegii mei şi am decis suspendarea oricărei acţiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toţi decidenţii politici au obligaţia, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri”, a mai scris Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici