PSD ar putea să refuze să se prezinte la consultările de la Cotroceni

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, că prioritare sunt, în cursul acestei zile, consultările între partide, şi că discuţiile cu preşedintele pot avea loc miercuri, în funcţie de programul şefului statului.

29 afișări
Imaginea articolului PSD ar putea să refuze să se prezinte la consultările de la Cotroceni

PSD ar putea să refuze să se prezinte la consultările de la Cotroceni (Imagine: Mediafax Foto)

Lideri ai PSD s-au întâlnit, marţi, în biroului preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, pentru a discuta despre mandatul cu care social-democraţii se vor prezenta, în cursul serii, la consultările de la Palatul Cotroceni.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi UDMR a fost adoptată, marţi, astfel că, potrivit Constituţiei, Guvernul Boc se consideră demis, fiind prima dată în perioada postrevoluţionară când o astfel de moţiune trece în Parlament.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele la Cotroceni la consultări, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate, care au precizat că PSD a fost invitat, marţi, de la ora 19.30.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici