PSD, critici la adresa lui Voiculescu. Social democraţii spun că acesta are 21 de consilieri: ”E plătit să facă... nimic”

  • Social democraţii spun că Vlad Voiculescu dispune de 21 de consilieri şi şi-a delegat atribuţiile.
  • Social democraţii îl acuză pe Voiculescu că e plătit „să facă nimic”.
334 afișări
Imaginea articolului PSD, critici la adresa lui Voiculescu. Social democraţii  spun că acesta are 21 de consilieri: ”E plătit să facă... nimic”

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, dispune de 21 de consilieri şi şi-a delegat atribuţiile, spun social-democraţii. Aceştia îl acuză pe Voiculescu că e plătit „să facă nimic”.

„Spun că nu au bani pentru a mări alocaţiile sau pentru a creşte veniturile românilor, însă au bani pentru a plăti oameni care să-şi delege atribuţiile, pentru a-i plăti să facă... nimic”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii au postat şi o fotografie cu Vlad Voiculescu, pe care este trecut personalul de la MS care se ocupă de cabinetul ministrului, respectiv 21 de consilieri, un director de cabinet, cinci secretari de stat, un secretar general, doi secretari adjuncţi, secretară şi sofer: „Dar e plătit să facă... nimic!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici