PSD, despre refuzul lui Iohannis de a participa la dezbatere cu Dăncilă: „Un nou răspuns arogant transmis românilor”

Partidul Social Democrat transmite că echipa de campanie a PNL a răspuns vineri cu privire la invitaţia pentru dezbatere, lansată de Viorica Dăncilă, spunând că „aveţi un răspuns de acum două săptămâni”.

440 afișări
Imaginea articolului PSD, despre refuzul lui Iohannis de a participa la dezbatere cu Dăncilă: „Un nou răspuns arogant transmis românilor”

PSD, despre refuzul lui Iohannis de a participa la dezbaterea cu Dăncilă: „Un nou răspuns arogant transmis românilor”

"Echipa de campanie a Partidului Naţional Liberal, prin intermediul şefului de campanie al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, a transmis un nou răspuns arogant românilor care aşteaptă o dezbatere democratică între cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale. În cunoscutul stil arogant, care a caracterizat campania lui Klaus Iohannis, iniţiativa PSD de a organiza o dezbatere în prezenţa reprezentanţilor mass-media, transmisă în direct către români, a primit următorul comentariu din partea PNL: „aveţi un răspuns de acum două săptămâni”, se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Sursa citată menţionează că în condiţiile îîn care echipa de campanie a lui Klaus Iohannis nu a oferit detalii suplimentare, "considerăm că motivele reale pentru îndărătnicia candidatului PNL de a-şi prezenta priorităţile pentru români, în cadrul unei dezbateri electorale, sunt:

1. Klaus Iohannis îi dispreţuieşte pe cetăţenii români, considerând că nu le datorează nimic pentru voturile pe care le solicită.
2. Klaus Iohannis se teme de o dezbatere cu contracandidatul său, Viorica Dăncilă, care a făcut mai multe pentru români într-un an şi nouă luni la Palatul Victoria decât a realizat Klaus Iohannis în cinci ani la Palatul Cotroceni.
3. Lui Klaus Iohannis nu-i pasă de regulile politicii în democraţie, care presupun confruntare directă şi cinstită între candidaţii în alegerile prezidenţiale.
4. Klaus Iohannis nu are respect pentru presa din România, cu care nu a dialogat în mod real nici în această campanie şi nici în întregul său mandat prezidenţial.
5. Klaus Iohannis este comod şi nu doreşte să-şi sacrifice confortul unei seri de vineri pentru o dezbatere pe care românii o merită şi o aşteaptă.
6. Klaus Iohannis are lucruri de ascuns faţă de publicul larg şi se teme că ele vor fi deconspirate", mai precizează sursa citată.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a lansat, într-o postare pe Facebook un ultim apel la dezbatere către contracandidatul său, Klaus Iohannis. Aceasta a propus ca evenimentul să aibă loc vineri seară, la ora 20.00, la Palatul Parlamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
psd,
dancila,
iohannis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici