PSD. Din cele 57 de măsuri pentru IMM-uri scrise în programul de guvernare, 55 au fost anulate!

Reprezentanţii PSD atacă Guvernul şi susţin că din cele 57 de măsuri pentru IMM-uri, scrise în programul de guvernare, 55 au fost anulate! Este o sinistră minciună, mai spun politicienii din opoziţie.

194 afișări
Imaginea articolului PSD. Din cele 57 de măsuri pentru IMM-uri scrise în programul de guvernare, 55 au fost anulate!

PSD. Din cele 57 de măsuri pentru IMM-uri scrise în programul de guvernare, 55 au fost anulate!

Potrivit PSD proiectele anunţate în campania electorală de guvernanţi s-au dovedit a fi minciuni.

„Miliardul de euro fluturat IMM-urilor în campania electorală s-a transformat în cea mai sinistră minciună. Doar o treime din firme au primit banii pentru capital de lucru. Iar Măsura 3 - capital de investiţii este anulată cu totul”, spun cei de la PSD.

Social democraţii mai spun că afacerile au de suferit din cauza măsurilor luate de Guvern.

„HoReCa aşteaptă şi astăzi ajutoarele mult promise. Voucherele de vacanţă au fost anulate pentru 2021, să se descurce hotelierii pe cont propriu. Plata celor 20%, diferenţa între cifra de afaceri din 2019 şi cea din 2020 devine o glumă de la Radio Erevan: da, ajutorul de stat va fi achitat, dar cu două precizări. Nu 20%, ci 8% şi nu acum, ci peste câteva luni... Şi, pentru asta, trebuie să plecaţi”, este concluzia PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
imm,
guvernare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici