PSD, după refuzul lui Iohannis: Preşedintele, incapabil să dea un motiv serios. Face rău României

PSD a criticat, luni seară, refuzul lui Iohannis de a-i numi pe Vasilescu şi Drăghici miniştri ai Dezvoltării şi Transporturilor. Social-democraţii susţin că preşedintele este incapabil să dea un motiv serios şi de înţeles, pare că a început deja campania electorală şi că face rău României.

162 afișări
Imaginea articolului PSD, după refuzul lui Iohannis: Preşedintele, incapabil să dea un motiv serios. Face rău României

PSD, după refuzul lui Iohannis: Preşedintele, incapabil să dea un motiv serios. Face rău României

”Preşedintele este incapabil să dea un motiv serios şi de înţeles pentru care continuă să respingă miniştrii propuşi şi să ţină blocate două domenii importante. Iohannis pare că a început deja campania electorală şi refuză de astăzi să mai fie reprezentantul tuturor românilor care, indiferent de opţiunile politice, vor să se termine aceste conflicte. Prin toate aceste atacuri politice Preşedintele face rău României”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că va refuza şi noile propuneri de miniştri, respectiv Lia Olguţa Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării şi Mircea Drăghici la ministerul Transporturilor.

”Da, aceste două propuneri vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni. Într-o zi, două vor fi finalizate documente şi reexpediate la Guvern”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici