PSD: Guvernul să renunţe la "scrisoriada electorală" pe tema pensiilor

PSD cere Guvernului să renunţe la intenţia de a trimite pensionarilor scrisori prin care să-i anunţe majorarea pensiilor de la 1 ianuarie 2008, apreciind că o asemenea campanie publicitară e inutilă şi poate fi suspectată ca având caracter electoral şi reamintind că PSD a propus mărirea pensiilor.

4 afișări
Imaginea articolului PSD: Guvernul să renunţe la "scrisoriada electorală" pe tema pensiilor

PSD: Guvernul să renunţe la "scrisoriada electorală" pe tema pensiilor

Într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX, de europarlamentarul PSD Dan Mihalache se reaminteşte că decizia de majorare a pensiilor a fost adoptată de Parlament la propunerea Partidului Social Democrat, iar Guvernul nu a făcut decât să pună în aplicare hotărârea forului legislativ.

Europarlamentarul arată că Executivul îşi asumă merite care nu-i revin în exclusivitate într-o campanie care ar greva în mod nejustificat bugetul asigurărilor sociale de stat, reprezentând o cheltuială complet inutilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici