PSD ia în calcul o moţiune de cenzură dacă OUG privind salariile este blocată procedural

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că PSD ia în calcul iniţierea unei moţiuni de cenzură dacă dezbaterea OUG privind salariile profesorilor va fi blocată procedural la Camera Deputaţilor.

20 afișări
Imaginea articolului PSD ia în calcul o moţiune de cenzură dacă OUG privind salariile este blocată procedural

PSD ia în calcul o moţiune de cenzură dacă OUG privind salariile este blocată procedural

Diaconescu a afirmat că PSD se gândeşte la depunerea unei moţiuni de cenzură dacă dezbaterea Ordonanţei de Urgenţă prin care s-a blocat până la 1 aprilie 2009 majorarea salariilor profesorilor va fi blocată la Camera Deputaţilor prin "manopere procedurale".

Legea de respingere a OUG nr. 136/2008, prin care Guvernul bloca până la 1 aprilie 2009 aplicarea legii adoptate de Parlament, privind majorarea cu 50% a salariilor din învăţământ, a fost adoptată, luni, de Senat.

Legea de respingere a OUG urmează să fie dezbătută şi de Camera Deputaţilor, care este Cameră decizională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici