PSD îi susţine pe Oprescu, Chiliman şi Popescu-Piedone

PSD a decis să susţină candidatura lui Sorin Oprescu la Primăria Generală, dar şi pe cele ale lui Andrei Chiliman, candidat PNL la sectorul 1 şi Cristian Popescu - Piedone, la Primăria sectorului 4, în contextul în care formaţiunea social-democrată a recomandat electoratului său un vot împotriva PDL.

10 afișări
Imaginea articolului PSD îi susţine pe Oprescu, Chiliman şi Popescu-Piedone

PSD îi susţine pe Oprescu, Chiliman şi Popescu-Piedone

"Am decis astăzi (marţi, n.r.) că obiectivul PSD la nivel naţional şi în Bucureşti este blocarea reprezentanţilor dreptei, în principal ai PDL. Recomandarea noastră pentru susţinătorii PSD în Bucureşti este să vină la vot şi să voteze împotriva adminstraţiei Videanu, împotriva încercării ca prin domnul Vasile Blaga să se pună capac pentru încă patru ani la fărădelegile care s-au făcut în timpul administraţiei PD-iste a Primăriei Generale", a declarat liderul PSD Mircea Geoană, după şedinţa Biroului Permanent Naţional.

Liderul PSD a arătat, totodată, că din obiectivul de a bloca reprezentanţii dreptei în turul doi, decurge sprijinul PSD pentru Sorin Oprescu, Cristian Popescu Piedone (PC), în Sectorul 4 şi pentru Andrei Chiliman (PNL) în Sectorul 1.

"Nu este bătălia PSD, este bătălia bucureştenilor. Sprijinul nostru va merge către Sorin Oprescu, la Sectorul 4 către Popescu Piedone, şi, am decis tot astăzi (marţi, n.r.) acordarea de sprijin în turul doi candidatului liberal Andrei Chiliman la Sectorul 1”, a mai psus Geoană.

Liderul PSD a mai spus că BPN a recomandat blocarea reprezentanţilor dreptei şi a PDL şi la nivel naţional, în discuţiile şi negocierile care vor începe pentru formarea de majorităţi la nivel de consilii judeţene sau municipale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici