PSD îl dă replica lui Iohannis pe dilema vidului legislativ

  • PSD îl acuză pe Klaus Iohannis că încearcă să ascundă problema vidului legislativ
  • Romaşcanu: Iohannis nu poate acuza pe cineva că arată o scăpare a Guvernului şi a preşedintelui
  • Romaşcanu: Oamenii vor respecta măsurile de protecţie şi fără restricţii
1276 afișări
Imaginea articolului PSD îl dă replica lui Iohannis pe dilema vidului legislativ

PSD îl dă replica lui Iohannis pe dilema vidului legislativ: Această scăpare există. Nu poţi acuza pe cineva că arată o scăpare a Guvernului

PSD îi dă replică lui Iohannis, pe tema "vidului legislativ". Această scăpare există, spune purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu, iar preşedintele nu poate acuza pe cineva că arată o scăpare a Guvernului, mai spune acesta.

Lucian Romaşcanu: Declaraţiile domnului Iohannis ar trebui să se îndrepte către Guvern şi către Dumnealui astfel încât să ia măsurile necesare să promoveze actele legislative necesare pentru a evita acest lucru. Nu poate  acuza pe cineva care arată o scăpare a Guvernului şi a preşedintelui, că această scăpare există.

Reacţia PSD vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a afirmat în această seară că ideea de vid legislativ pe care o alimetnează unii politicieni este iresponsabilă.

"Am văzut discuţii în spaţiul public legate de intrarea în vigoare a noii legi privind starea de alertă abia de luni, iar unii politicieni, care se dovedesc total iresponsabili, alimentează ideea de vid legislativ. Dragi români, nu vor urma trei zile fără reguli şi restricţii!", a declarat Klaus Iohannis.

Cu toate acestea, Lucian Romaşcanu este de părere că românii vor respecta măsurile de distanţare şi fără a avea restricţii.

Lucian Romaşcanu: Suntem convinşi pe de altă parte că populaţia. Este suficient de repsonsabilă încât să respecte toate măsurile care sunt necesare pentru a nu-şi face rău şi familiilor lor şi nu vor exista niciun fe de probleme chiar dacă nu există obligaţii în acest sens.

Guvernul a adoptat astăzi hotărârea de Guvern care pune bazele noilor regului pe perioada stării de alertă. Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă se întruneşte astăzi pentru prima dată sub conducerea premierului Ludovic Orban, pentru a stabili măsurile ce trebuiesc luate până la instaurarea stării de alertă.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici