PSD îl numeşte pe Iohannis „Preşedintele Beţe-n-Roate”

Social-democraţii au transmis, joi pe Facebook, că preşedintele Klaus Iohannis este cel mai iresponsabil şef de stat pe care l-a avut România, numindu-l „Preşedintele Beţe-n-Roate”, care uită că a semnat numirea Olguţei Vasilescu la Ministerul Muncii.

268 afișări
Imaginea articolului PSD îl numeşte pe Iohannis „Preşedintele Beţe-n-Roate”

PSD: Iohannis va rămâne în istorie drept „Preşedintele Beţe-n-Roate”

„Klaus Iohannis a arătat astăzi (joi - n.r.) că este cel mai iresponsabil preşedinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătăţească viaţa românilor. Este mânat de frustrări personale şi nu ştie decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Preşedintele Beţe-n-Roate”.

Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investiţiile atât de aşteptate de cetăţeni. Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguţa Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată preşedintele României şi nici nu ar fi putut ocupa o funcţie de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguţei Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării şi Legea pensiilor.

PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale şi constituţionale pentru a-l determina pe preşedintele „Beţe-n-Roate” să îşi respecte obligaţiile pe care le are faţă de lege şi de cetăţeni”, au scris social-democraţii, pe pagina de Facebook a PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, într-o scrisoare adresată premierul Viorica Dăncilă, că respinge numirea Olguţei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării, motivând că nu are pregătirea necesară. Şeful statului solicită o altă propunere pentru vicepremier şi Dezvoltare.

Iohannis îi transmite şefului Executivului că aceasta urmează să înainteze o altă propunere pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. În scrisoare nu este precizat nimic în legătură cu Mircea Drăghici, social-democratul propus de Viorica Dăncilă pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

Şeful statului a respins în mod repetat propunerile de la Dezvoltare şi Transporturi, Mircea Drăghici şi Olguţa Vasilescu, iar premierul a retrimis de fiecare dată aceleaşi nume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici