PSD: Iohannis începe să negocieze la Bruxelles banii pe care PNL i-a împărţit din vorbe

Partidul Social Democrat susţine că preşedintele Klaus Iohannis „abia începe să negocieze la Bruxelles banii europeni pentru relansarea economică”, PNL promiţându-le românilor „miliarde fictive”.

1767 afișări
Imaginea articolului PSD: Iohannis începe să negocieze la Bruxelles banii pe care PNL i-a împărţit din vorbe

PSD: Iohannis începe să negocieze la Bruxelles banii pe care PNL i-a împărţit din vorbe

„Când pui economia pe ultimul loc nu obţii decât şomaj! Cu iluziile vândute de Guvernul PNL, românii nu-şi pot plăti facturile! Iohannis abia începe să negocieze la Bruxelles banii europeni pentru relansarea economică, bani pe care liberalii deja i-au împărţit din vorbe românilor. Aşa sprijină guvernarea PNL economia, cu miliarde fictive, alocate din pix”, susţine, pe Facebook, PSD.

Conform sursei citate, peste 400.000 de angajaţi din industria HoReCa nu mai au unde să muncească.

„Realitatea este însă dramatică! 1.200 de şomeri sunt anunţaţi dintr-un foc într-un combinat din Târgovişte, provocând o bombă socială în zonă. Iar peste 400.000 de angajaţi din HORECA sunt ţinuţi pe bară de un Guvern care vede restaurantele drept posibile focare, dar a deschis de o lună sălile de păcănele. PNL a administrat prost pandemia şi a omorât economia!”, mai spun social-democraţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici