PSD nu încheie nicio alianţă politică pentru alegerile parlamentare 2020

PSD va merge singur în alegerile parlamentare care se vor desfăşura în data de 6 decembrie, a anunţat, marţi, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu. Potrivit acestuia, decizia a fost luată ţinând cont că nu au fost anunţate alianţe nici pentru alegerile locale.

185 afișări
Imaginea articolului PSD nu încheie nicio alianţă politică pentru alegerile parlamentare 2020

PSD nu încheie nicio alianţă politică pentru alegerile parlamentare 2020

„Am luat decizia ca PSD să meargă singur în aceste alegeri parlamentare. Foarte mult a înclinat faptul că nu am avut nicio alianţă electorală pentru alegerile locale”, a spus Marcel Ciolacu, după şedinţa Consiliului Politic Naţional.

Potrivit acestuia, din CPN fac parte, pe lângă preşedinţii de organizaţii, şi primarii de mari municipii şi preşedinţii de consilii judeţene, care, în prezent, sunt în bătălii locale cu celelalte formaţiuni politice, iar aceştia nu au dorit alianţe pentru viitoarele alegeri.

„O să încercăm să discutăm cu ceilalţi lideri politici alianţe post-electorale.”, a mai spus Ciolacu.

Şi PNL a decis, marţi, că nu va încheia acorduri electorale pentru viitoarele alegeri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
alianţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici