PSD Sălaj are şapte propuneri pentru cele şase colegii uninominale din judeţ

PSD Sălaj are şapte propuneri de candidatură pentru cele şase colegii uninominale din judeţ, singurul colegiu unde sunt două propuneri fiind cel din Şimleu Silvaniei.

103 afișări
Imaginea articolului PSD Sălaj are şapte propuneri pentru cele şase colegii uninominale din judeţ

PSD Sălaj are şapte propuneri pentru cele şase colegii uninominale din judeţ

Prim-vicepreşedintele PSD Sălaj, Iuliu Nosa, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că el va candida pentru colegiul Jibou, încercând să obţină un alt mandat de parlamentar, după cel din 2004 - 2008.

"Am trimis la centru cele şapte propuneri pentru candidaţii la alegerile generale, aferente celor şase colegii din Sălaj. Propuneri pe care le-am înaintat vor fi validate de către conducerea centrală, dar aceasta va ţine seama de opţiunile filialei judeţene. Eu voi candida la colegiul Jibou. De fapt, singurul colegiu unde avem doi candidaţi este Şimleu Silvaniei. În 2004-2008 am reprezentant Sălajul la centru, ca deputat, iar acum sper să fiu ales pentru a reprezenta interesele şi nevoile sălăjenilor într-un nou mandat", a declarat Nosa.

Celelalte şase persoane propuse de PSD Sălaj pentru alegerile din toamnă sunt Ionel Ciunt, fost prefect al Sălajului, Filonaş Chiş, în prezent deputat, Vlad Gălăţeanu, inginer în cadrul Companiei de Apă Someş – Tisa – sucursala Sălaj, Alexandru Şerban, consilier judeţean, Gheorghe Pop - director al Direcţiei de Pază şi Protocol din Cadrul Consiliului Judeţean, şi Gregoriu Pădurean – om de afaceri în Cehu Silvaniei.

În Sălaj există şase colegii uninominale: Zalău, Jibou, Cehu Silvaniei, Şimleu Silvaniei – pentru Camera Deputaţilor, şi pentru Senat sunt Zalău-Jibou şi Cehu Silvaniei – Şimleu Silvaniei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici