PSD şi PC vor organiza congrese separate şi apoi unul comun pentru a-şi anunţa premierul

Conducerile PSD şi PC au stabilit, luni, organizarea unei reuniuni comune a congreselor celor două formaţiuni, pentru desemnarea candidatului la funcţia de prim-ministru al Alianţei PSD+PC, a anunţat purtătorul de cuvânt al Alianţei, Bogdan Niculescu Duvăz.

12 afișări
Imaginea articolului PSD şi PC vor organiza congrese separate şi apoi unul comun pentru a-şi anunţa premierul

PSD şi PC vor organiza congrese separate şi apoi unul comun pentru a-şi anunţa premierul (Imagine: Mediafax Foto)

Duvăz, care a fost validat, luni, de conducerile PSD şi PC, în funcţia de purtător de cuvânt al alianţei, a anunţat că ambele formaţiuni vor convoca congrese separate, urmate de un congres comun, în care să fie anunţat candidatul oficial la funcţia de prim-ministru.

Înaintea lui Duvăz, purtătorul de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu, anunţase decizia BPN al PSD de convocare a unui Congres extraordinar, în data de 27 septembrie, pentru nominalizarea candidatului la funcţia de premier.

Congresele separate ale celor două formaţiuni ale Alianţei, precum şi cel comun, vor avea loc în 27 septembrie.

Duvăz a menţionat, ca şi Diaconescu, că în cadrul congresului nu se vor nominaliza şi candidaţi le eventuale posturi ministeriale. El a afirmat, însă, că va fi anunţat "un nucleu de bază" al echipei guvernamentale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici