PSD vrea explicaţii privind retragerea din Irak de la ministrul Apărării

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, că social-democraţii au decis să îl invite în Senat pe ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, pentru explicaţii referitoare la retragerea militarilor români din Irak.

26 afișări
Imaginea articolului PSD vrea explicaţii privind retragerea din Irak de la ministrul Apărării

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Geoană a spus că este preocupat de "starea de spirit tot mai negativă din Armată şi din structurile de securitate naţională şi ordine publică".

"Am decis să solicităm la nivelul Senatului invitarea ministrului Apărării, pentru un raport detaliat. El va trebui să explice care este starea Armatei, de ce este atât de muiltă nervozitate în Armata română şi modalităţile prin care Parlamentul a fost eliminat din mecanismul obligatoriu cu privire la retragerea trupelor din Irak", a adăugat Geoană.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că va solicita oficial în şedinţa conducerii coaliţiei de marţi modificarea Protocolului de guvernare, în sensul eliminării prevederii legale prin care preşedintele Senatului este şi vicepreşedinte al CSAT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici