Publicaţie: "A sosit sfârşitul pentru Donald Trump"

Articolul publicat de site-ul 19FortyFive discută despre şansele lui Donald Trump de a câştiga alegerile prezidenţiale din 2024 după ce a pierdut în 2020.

5260 afișări
Imaginea articolului Publicaţie: "A sosit sfârşitul pentru Donald Trump"

Hepta

Brent M. Eastwood compară situaţia lui Trump cu cea a altor cinci preşedinţi care au încercat să revină la Casa Albă după o înfrângere în cursa pentru realegere: Martin Van Buren, Ulysses Grant, Grover Cleveland, Theodore Roosevelt şi Herbert Hoover.  

Doar Cleveland a reuşit să câştige din nou preşedinţia, în 1892, concentrându-se pe probleme economice.

Autorul susţine că Trump ar trebui să urmeze exemplul lui Cleveland şi să unească toate facţiunile Partidului Republican sub un singur steag. Deşi sunt şi alţi contracandidaţi ca Nikki Haley, Larry Elder, Asa Hutchinson şi Vivek Ramaswamy, precum şi Ron DeSantis, guvernatorul Floridei,  care urmează să-şi anunţe candidatura, Donald Trump este cel mai bine cotat republican în sondaje. 

Are şanse mari să candideze din partea Partidului Republican pentru a treia oară în viaţa sa, susţine autorul articolului de pe site-ul 19FortyFive. 

Totuşi, autorul susţine că Trump ar avea dificultăţi în a obţine voturile necesare pentru a-l învinge pe Joe Biden, mai ales dacă va fi pus sub acuzare pentru vreo infracţiune.

Dacă Trump nu va obţine nominalizarea Partidului Republican, mai mult ca sigur va candida independent sau să-şi înfiinţeze propriul partid - AMERICA FIRST, ce ar putea deveni a treia forţă politică după Partidul Democrat şi Partidul Republican. 

Autorul concluzionează că sfârşitul lui Donald Trump a sosit şi că Partidul Republican va trebui să se confrunte cu o luptă internă pentru viitorul său, pentru a avea un loc în secolul 21 care va fi dominat de progresism, corporaţii şi presa liberală. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici