Purtătorul de cuvânt al PSD: Nu l-am văzut pe Iohannis de multe ori la Iaşi. L-am văzut blocând traficul ca să meargă acasă

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a afirmat, sâmbătă, că nu l-a văzut pe Klaus Iohannis în mandatul său de preşedinte să meargă de multe ori la Iaşi sau în vreun spital, însă şeful statului blochează traficul în fiecare vineri cu coloana de maşini pentru a merge acasă, în Sibiu.

974 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al PSD: Nu l-am văzut pe Iohannis de multe ori la Iaşi. L-am văzut blocând traficul ca să meargă acasă

Purtătorul de cuvânt al PSD: Nu l-am văzut pe Iohannis de multe ori la Iaşi. L-am văzut blocând traficul ca să meargă acasă

„Avem un preşedinte care a blocat în ultimul an orice, aşa că acum spune ce nu a făcut, că nu poate spune ce a făcut. Cred că e o zi de campanie în care e nervos că a făcut drumul până în Moldova. Eu nu l-am văzut de multe ori la Iaşi sau în vreun spital, dar ştiu că vinerea blochează traficul cu coloana de maşini pentru a merge acasă. Avem un preşedinte care nu e adaptat la ce se întâmplă în ţară. A mers în America şi a venit cu o şapcă”, a scris Valeriu Steriu, pe Facebook.

El a susţinut că tot ce a putut să spună Klaus Iohannis în urma accidentului rutier soldat cu 10 morţi a fost să atace PSD.

„Astăzi am avut o tragedie naţională, iar tot ce a putut Preşedintele României a fost să atace PSD”, a adăugat Steriu.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, la Iaşi, după ce 10 persoane au murit în urma unui accident produs în zona Ialomiţa, că de vină e nepăsarea „criminală” a PSD şi lipsa de infrastructură decentă. Şeful statului a transmis condoleanţe.

Totodată, şeful statului a vorbit la Iaşi şi despre promisiunile PSD care nu au fost realizat, despre spitalul regional Iaşi al căror lucrări nici măcar nu au început şi despre Autostrada Moldovei, pe care încă nu o vede.

Bilanţul final al accidentului rutier produs în zona localităţii Sfântul Gheorghe din Ialomiţa arată că 10 oameni au murit şi şapte au fost răniţi. Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineaţa, pasagerii spre locurile de muncă.

Taguri:
psd,
iohannis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici