Radu Stroe: Problema legată de Roşca Stănescu nu se poate rezolva decât prin excluderea din PNL

Vicepreşedinte PNL Radu Stroe a declarat, luni, că problema legată de senatorul Sorin Roşca Stănescu nu se va putea rezolva în alt mod decât prin excluderea sa din partid, precizând că pledează în favoarea acestui demers.

297 afișări
Imaginea articolului Radu Stroe: Problema legată de Roşca Stănescu nu se poate rezolva decât prin excluderea din PNL

Radu Stroe (Imagine: Liviu Chirica / Mediafax Foto)

Stroe a fost întrebat dacă este de aşteptat ca la şedinţa de luni după-amiază a conducerii PNL să se ajungă la excluderea senatorului Sorin Roşca Stănescu din partid.

"Ştiu ceea ce a declarat preşedintele Antonescu, îl susţin în totalitate, prin urmare azi va fi o discuţie foarte serioasă şi aproape că nu văd cum s-ar putea ieşi din această discuţie fără excludere, nu văd cum", a răspuns vicepreşedintele PNL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că a fost convocată şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului pentru luni, când va propune excluderea senatorului Sorin Roşca Stănescu din PNL.

Antonescu a precizat că la şedinţa de luni a BPN senatorul Sorin Roşca Stănescu va avea dreptul să-şi spună punctul de vedere.

"Dacă nu se întâmplă ca, să zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spălarea Banilor să revină asupra anunţului pe care l-au făcut şi să spună «am greşit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice», dacă nu se întâmplă asta, propunerea mea (de excludere - n.r.) rămâne cea pe care v-am spus-o", a afirmat preşedintele PNL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat şi vineri seară, la România TV, că, dacă documentele invocate de senatorul Sorin Roşca Stănescu în privinţa preşedintelui Traian Băsescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putând avea loc luni sau marţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici