Rădulescu: Tovarăşul Iohannis politizează drama de la Caracal după modelul ”Colectiv”

Cătălin Rădulescu a acuzat că preşedintele Klaus Iohannis că politizează drama de la Caracal, dorind să creeze o emoţie după modelul ”Colectiv”. Deputatul PSD a adăugat că nu se aştepta la demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga.

158 afișări
Imaginea articolului Rădulescu: Tovarăşul Iohannis politizează drama de la Caracal după modelul ”Colectiv”

Rădulescu: Tovarăşul Iohannis politizează drama de la Caracal după modelul ”Colectiv”

„Eu văd aşa, că în primul rând, tovarăşul Iohannis politizează ca de obicei, adică aşa cum a folosit întâmplarea nenorocită cu Colectivul, de data aceasta iată că politizează acest eveniment nefericit şi în loc să fie aproape de aceşti oameni, în loc să-şi dorească să facem lumină, să facem curăţenie în sistemul ăsta, bineînţeles că vine cu nişte prostii, referindu-se la faptul că PSD-ul şi coaliţia, din cauză că s-au modificat legile justiţiei, un habarnist total acest om, dar probabil că omul ăsta îşi doreşte din nou, pe o emoţie publică, vine 10 august, vor să facă iarăşi mitinguri, să creeze o stare de genul ăsta, de emoţie populară, să păcălească iarăşi românii, ca să-şi facă el jocurile lui, că se apropie Preşedinţia şi aşa mai departe”, a declarat, marţi, Cătălin Rădulescu, la RFI.

Social-democratul a declarat că demisia lui Nicolae Moga de la MAI l-a luat prin surprindere.

”M-a surprins demisia colegului meu, Nicu Moga. Chiar vorbeam cu el şi spuneam că vreau să mă implic în comisia de anchetă, care credeam că se face, văd că alţi colegi de-ai mei nu mai vor să o facă, ceea ce cred că e o greşeală (…) şi această comisie de anchetă ar trebui să aibă ca rezultat tocmai curăţirea sistemului”, a subliniat Rădulescu.

Chestionat dacă demisia lui Nicolae Moga reprezintă o neasumare a responsabilităţii, deputatul PSD a replicat:”Eu îl cunosc pe Nicu Moga de foarte mult timp, Nicu nu fuge de responsabilitate”.

El a mai spus că e marcat de tragedia de la Caracal, iar statul trebuie să dea dovada de solidaritate.

”Acuma, noi trebuia să dăm dovadă de solidaritate, în primul rând şi să arătăm acestor oameni şi acestor familii sărmane, care sunt în situaţia în care sunt, Doamne fereşte să fii într-o astfel de situaţie, eu sunt tată de fetiţă care are 18 ani şi credeţi-mă că am fost foarte marcat de ce s-a întâmplat”, a conchis deputatul PSD.

Nicolae Moga a demisionat, marţi, din funcţia de ministru al Afacerilor Interne, după doar şase zile de mandat, în urma crimelor de la Caracal.

Vicepremierul pentru parteneriate strategice Mihai Fifor ar fi propunerea PSD pentru funcţia de ministru de Interne interimar, potrivit unor surse MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici