Video Ramona Bruynseels a venit la BEC cu porumbei albi: Semnifică o nouă şansă pentru România/ VIDEO

Ramona Bruynseels şi-a depus duminică, la BEC, candidatura de independent la alegerile prezidenţiale, împreună cu peste 280.000 de semnături. La ieşirea din instituţie echipa de campanie a lui Bruynseels a dat drumul mai multor porumbei albi, semnificând „o nouă şansă pentru România”.

1636 afișări

„Momentul cu porumbeii semnifică o nouă şansă pentru România. Credem cu tărie. Cred că toţi cei care au semnat pentru noi cred în aceeaşi şansă. Iată că acum vin oameni noi care îşi doresc să schimbe România. Am depus astăzi 280.945 de semnături, după cum mi-au spus colegii mei. Ţinând cont de faptul că eu am apărut pe scena politică acum trei luni de zile cred că pentru noi este o mare realizare că am strâns acest număr. Într-adevăr nu este atât de uşor precum era în alţi ani şi pentru asta trebuie să le mulţumesc cu ghilimelele de riguare politicienilor din ultimii 20 de ani, pentru că datorită incompetenţei, populismelor şi a ceea ce au făcut ei până acum, oamenii nu mai cred nici în noi, care venim cu sufletul deschis şi care vrem să facem ceva cu adevărat pentru copiii noştri”, a afirmat Ramona Bruynseels, la ieşirea din sediul BEC.

Aceasta a venit la sediul Biroului Electoral Central în jurul orei 20:00, împreună cu soţul ei. Mai mulţi porumbei albi au zburat din cutiile aduse de echipa de campanie electorală a Ramonei Bruynseels.

Totodată, Bruynseels a fost aşteptată de mai mulţi susţinători, care au strigat „Ramona preşedinte”.

„Trăiască libertatea, trăiască România” sunt versurile dintr-o melodie care au răsunat la venirea şi ieşirea Ramonei Bruynseels din Biroul Electoral Central.

Termenul limită de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central este duminică, 22 septembrie, ora 24:00.

Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici