Rareş Bogdan, despre Cătălin Cîrstoiu: Nu-l cunosc pe acest domn. Am înţeles că e doctor de genunchi

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune, luni, înaintea şedinţei coaliţiei unde se decide candidatul PSD-PNL la PMB, că nu-l cunoaşte pe dr. Cătălin Cîrstoiu: „Am înţeles că e doctor de dinţi... nu de dinţi, de genunchi. Eu nu îl ştiu, să-i dea Dumnezeu sănătate”.

339 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, despre Cătălin Cîrstoiu: Nu-l cunosc pe acest domn. Am înţeles că e doctor de genunchi

Rareş Bogdan

„Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu, cu care am făcut vreo trei ani emisiuni şi să-l întreb: Ce faci, maestre, candidezi? De fapt e Cîrstoiu, nu Cristoiu. Eu nu îl cunosc pe domnul acesta. Am înţeles că e doctor de dinţi... nu de dinţi, de genunchi. Eu nu am probleme cu genunchii, din fericire încă mă ţin genunchii. Eu nu îl ştiu, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am înţeles că e manager la Spitalul Universitar. Când eram la Barcelona am primit numele unui arhitect, celebru am înţeles, Florescu. Vineri îmi spuneau că domnul Florescu este candidat. Am dat repede pe Google, am văzut că e un domn extrem de apreciabil. Dacă ne spuneau dinainte ce se doreşte, am fi vorbit şi cu nepotul lui Gaudi. Arhitectul Florescu sau doctorul de genunchi, eu nu îi ştiu, noi nu i-am testat. Dacă colegii din PSD vin şi ne arată că e o soluţie, eu nu vin şi spun da sau ba”, spune Rareş Bogdan.

El afirmă că la Capitală „se caută o soluţie optimă”.

„Dacă soluţia optimă este domnul Cîrstoiu, mergem pe Cîrstoiu”, încheie Bogdan.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar, este în prezent principala opţiune de candidat comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, declară pentru MEDIAFAX surse politice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bogdan,
cîrstoiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici