Rareş Bogdan îi cere lui Ludovic Orban să îl scoată din sondaje: Nu vreau să candidez pentru Primăria Capitalei

Europarlamentarul Rareş Bogdan a afirmat, luni, că nu vrea să candideze la locale şi că îi va cere premierului Ludovic Orban să îl scoată din sondajele PNL privind propunerile pentru Primăria Capitalei.

494 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan îi cere lui Ludovic Orban să îl scoată din sondaje: Nu vreau să candidez pentru Primăria Capitalei

Rareş Bogdan îi cere lui Ludovic Orban să îl scoată din sondaje

„Mă rog la Dumnezeu să nu-i dea acest gând şi să nu mă cheme. Sper să mă cheme să susţin candidatul. Să îmi spună să îl ajuţi pe x sau să îl ajuţi pe y. O să vorbesc dimineaţă cu Ludovic Orban să mă scoată de pe chestionarele de sondaje. Eu am spus că nu candidez. Nu are rost să mă măsoare. Eu stau bine. Fiecare om îşi alege un drum în viaţă”, a declarat Rareş Bogdan, la România TV, întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei dacă va fi chemat de Klaus Iohannis la discuţii în acest sens.

Reacţia vine în contextul în care surse liberale au afirmat, pentru MEDIAFAX, că preşedintele PNL Sector, Ciprian Ciucu, şeful PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, europarlamentarul Rareş Bogdan şi şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Dancă urmează să fie măsuraţi într-un sondaj de opinie, începând de luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici