Răspunsul dat de Traian Băsescu când a fost întrebat dacă va candida la alegerile europarlamentare

Traian Băsescu a declarat, duminică la un post TV, întrebat despre o candidatură la alegerile europarlamentare, în contextul în care sondajele arată că PMP este mai bine cotat dacă acesta se înscrie în cursă, că „mai e timp” şi că în mod cert va sprijini partidul în campania electorală.

2712 afișări
Imaginea articolului Răspunsul dat de Traian Băsescu când a fost întrebat dacă va candida la alegerile europarlamentare

Răspunsul dat de Traian Băsescu când a fost întrebat dacă va candida la alegerile europarlamentare

Chestionat, duminică la România Tv, dacă va candida la europarlamentare, fostul preşedinte Traian Băsescu a răspuns: „La ce? Ce o să fac în mod cert, o să sprijin PMP în campanie electorală”.

Întrebat dacă nu s-ar înscris în cursă, în contextul în care PMP este mai bine cotat în sondaje dacă el va candida, Băsescu a replicat: „Da, mai e timp. Nu de lista PMP stă electoratul român. Au liste grele de la PSD, de la PNL. Voi face tot ce trebuie să ajut partidul. În orice caz voi fi partenerul lor în campanie. Îi voi sprijini pentru că sunt un partid curăţel în momentul de faţă şi a trecut pragul la toate alegerile, nu văd de ce nu l-ar trece acum. Sunt mai importante ca niciodată europarlamentarele de anul acesta. Am mai trecut de trei ori prin alegeri pentru PE. Ultima oară prezenţa a fost un pic peste 32%. Eu zic că vom avea o prezenţă care se va apropia de 40%. Tensiunea în societate este ridicată şi aomenii vor căuta opţiuni”.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai 2019.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici