Răspunsul lui Ciolacu, întrebat dacă a început campania prezidenţială acasă, la Buzău

  • Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, la Buzău, dacă se poate spune că a început campania prezidenţială acasă.
  • „Nu. Pot spune că am venit în unul dintre cele mai dragi locuri mie, pentru că aici am crescut eu, pe acest aerodrom”, a fost răspunsul premierului.
Urmărește
276 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Ciolacu, întrebat dacă a început campania prezidenţială acasă, la Buzău

Răspunsul lui Ciolacu, întrebat dacă a început campania prezidenţială acasă, la Buzău

Legat de faptul că liberalii ar fi lăsat să se înţeleagă că, dacă l-ar sprijini pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale, ar primi postul de premier şi de comisar european după alegeri, Marcel Ciolacu a precizat că „atributul desemnării comisarului european este al prim-ministrului: „este o discuţie şi în coaliţie şi voi avea o discuţie şi cu preşedintele României. Negocierile în ceea ce priveşte comisarul au fost începute de şase luni, lucrurile merg într-o direcţie corectă”.

În rest, spune Ciolacu, Partidul Social Democrat va avea candidat pentru funcţia de preşedinte.

Întrebat ce şanse are PSD să câştige alegerile prezidenţiale, Ciolacu a răspuns: „Eu sunt ferm convins că Partidul Social Democrat va câştiga alegerile prezidenţiale”.

Jurnaliştii prezenţi la Buzău l-au întrebat pe premier şi cum poate funcţiona coaliţia, cu doi candidaţi la alegerile prezidenţiale.

„Grija mea nu este funcţionare unei coaliţii, grija mea, pe care am avut-o şi la alegerile trecute, a fost cum funcţionează Guvernul României şi a funcţionat impecabil”, a răspuns acesta, precizând că nu există riscul ca această guvernare să se rupă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici