Reacţia lui Tomac, după ce Ciolacu a spus că PMP e „un partid mic şi nesemnificativ”: Sunt surprins. Să fie puţin mai explicit

Eugen Tomac a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că e surprins de afirmaţia lui Marcel Ciolacu, care a spus că PMP este „un partid mic şi nesemnificativ care reprezintă vechile soluţii imorale”. Liderul PMP susţine că Ciolacu ar trebui să fie mai explicit când atacă pe cineva într-un mod „chinuitor”.

707 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Tomac, după ce Ciolacu a spus că PMP e „un partid mic şi nesemnificativ”: Sunt surprins. Să fie puţin mai explicit

„Sunt surprins. Să fie puţin mai explicit”

„Sunt surprins de declaraţia liderului PSD şi pentru a fi coerent trebuie să vină cu exemple concrete pentru că PMP este un partid de dreapta care şi-a dus drupul pe propriile picioare în toate bătăliile electorale şi nu a fpcut niciun fel de compromis cu nimeni niciodată. Am fost în Parlament în opoziţie până acum, iar în prezent susţinem Guvernul Orban. Suntem iniţiatorii legii pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi, lege blocată de PSD de doi ani în Parlament. Trebuie să fie puţin mai explicit când chiar încearcă să atace pe cineva, aşa, chinuitor”, a declarat Eugen Tomac, pentru MEDIAFAX.

Liderul PMP a subliniat, totodată, că revenirea la alegerea primarilor în două tururi este un avantaj şi pentru PSD, deoarece ar scăpa în acest mod de primarii ineficienţi.

„Credem că alegerea primarilor într-un singur tur as fost o eroare cu efecte extrem de puternice. Revenirea la alegerea primarilor în două tururi face bine şi pentru PSD, pentru că scapă de primarii ineficienţi, care au transformat primăriile în nişte moşii personale şi oferă perspective mult mai solide comunităţilor izolate, care îşi vor alege un primar în dpuă tururi cu o susţinere solidă în rândul populaţiei”, a completat Tomac.

Reacţia vine în contextul în care preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, joi seara, un atac la adresa liderilor PMP şi ALDE, apreciind că aceste formaţiuni, ”mici şi nesemnificative”, reprezintă ”vechile soluţii imorale”.

”Am văzut şi reacţia ALDE şi PMP, a celor două partide mici şi nesemnificative în sondaje, cu o frică extraordinară de alegeri anticipate. Nişte soluţii imorale. Vechile soluţii imorale. Nu poţi să stai trei ani şi jumătate la guvernare... (...) Nu am jignit pe nimeni. Vom vedea dacă trece moţiunea, după trecerea moţiunii, că noi credem că o să treacă moţiunea de cenzură, preşedintele României trebuie să cheme partidele la consultări şi pentru creearea noii majorităţi”, a declarat la TVR Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici