Reacţia PSD după ce a votat pentru amânarea moţiunii. „Acest guvern e plecat deja, dar trebuie să plece legal”

Lucian Romaşcanu a declarat, joi, după ce parlamentarii PSD din BPR au votat pentru amânarea dezbaterii şi citirii moţiunii de cenzură până după decizia CCR. că nu vrea ca România să fie în situaţia de a avea doi premieri: unul pus de coaliţie, altul de CCR.

5800 afișări
Imaginea articolului Reacţia PSD după ce a votat pentru amânarea moţiunii. „Acest guvern e plecat deja, dar trebuie să plece legal”

Reacţia PSD după ce a votat pentru amânarea moţiunii. „Acest guvern e plecat deja, dar trebuie să plece legal”

„CCR e o instituţie supremă în statul român. Baza legală este termenul este <după trei zile>, care înseamnă nu trei luni, lucru care e respectat aşteptând deciazia CCR. Nu vrem să fim în situaţia să avem doi premieri, unul pus de coaliţie, altul de CCR”, spune Lucian Romaşcanu..

El spune că social-democraţii vor vota moţiunea de cenzură.

„Acest guvern va pleca. E plecat deja, dar trebuie să plece legal şi în respectul deciziilor CCR”, conchide Romaşcanu.

Birourile Permanente Reunite ale celor două camere ale Parlamentului au decis că moţiunea de cenzură va fi citită în şedina de joi, de la ora 16.00, dar dezbaterea şi votarea va avea loc după decizia CCR.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici