Remus Borza, singurul parlamentar ALDE care a votat împotriva moţiunii, EXCLUS din partid: Nu a fost sancţionat pentru „delict de opinie”

Biroul Politic Central al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) a decis excluderea din partid a deputatului Remus Borza, ca urmare a încălcării de către acesta a deciziilor adoptate de forurile statutare ale partidului şi a votului de la moţiune.

1308 afișări
Imaginea articolului Remus Borza, singurul parlamentar ALDE care a votat împotriva moţiunii, EXCLUS din partid: Nu a fost sancţionat pentru „delict de opinie”

Depultatul ALDE Remus Borza care a votat, la moţiune, în favoarea premierului Grindeanu, EXCLUS din partid: Nu a fost sancţionat pentru „delict de opinie”

”Deputatul Remus Borza nu a fost sancţionat pentru „delict de opinie”, aşa cum a afirmat acesta în spaţiul public, ci pentru nerespectarea unei decizii rezultată din votul democratic din forurile de conducere ale ALDE, la care şi domnia sa a participat. Opiniile exprimate în cadrul reuniunilor acestor foruri sunt luate în calcul, însă ceea ce contează este opinia majorităţii. Opiniile membrilor ALDE sunt liber exprimate, dar deciziile se iau în urma dezbaterilor cu votul majorităţii”, se arată într-un comunicat al ALDE.

Totodată, reprezentanţii partidului transmit că ”Remus Borza a ales să înşele încrederea pe care colegii i-au arătat-o preferând să-şi negocieze o poziţie de ministru al Energiei într-un ipotetic Guvern Grindeanu 2. Să nu ducă domnul Borza grija ALDE pentru că aşa cum ne-am descurcat şi până la venirea dânsului în ALDE, ne vom descurca şi în continuare bazându-ne pe membrii de onoare şi de caracter”.

Remus Borza este singurul parlamentar ALDE care, la votul pe moţiune, a decis să voteze împotriva acesteia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici