România, Bulgaria, Grecia şi Serbia ar putea avea un plan comun al măsurilor de relaxare. Video-conferinţă între şefii guvernelor

  • Ludovic Orban, a participat, marţi, la o reuniune informală, în format cvadrilateral Bulgaria-Grecia-România-Serbia, alături de prim-miniştrii bulgar şi grec şi, respectiv, de preşedintele Serbiei.
  • Discuţiile dintre cei patru lideri au vizat măsurile de relaxare ce ar putea fi luate în viitor.
2047 afișări
Imaginea articolului România, Bulgaria, Grecia şi Serbia ar putea avea un plan comun al măsurilor de relaxare. Video-conferinţă între şefii guvernelor

România, Bulgaria, Grecia şi Serbia ar putea avea un plan comun al măsurilor de relaxare.

„Reuniunea, organizată în sistem video-conferinţă, la iniţiativa părţii bulgare, s-a constituit într-un exerciţiu de consultare în perspectiva unor posibile viitoare măsuri de relaxare, de o manieră coordonată, a restricţiilor de circulaţie, în scop de afaceri, umanitar, familial, respectiv turistic, între cele patru state.

Prim-ministrul român a informat în legătură cu dezbaterea în curs, din Parlamentul României, referitor la legislaţia cu privire la instituirea stării de alertă”, potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Guvernului.

S-a convenit, astfel, menţinerea unui contact strâns între cei patru lideri, fiind evocată, de asemenea, de către partea bulgară, intenţia de organizare a unei reuniuni formale, la nivel cvadrilateral, în viitorul apropiat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici