Ron DeSantis îşi va lansa candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024 pe Twitter

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, îşi va anunţa miercuri candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024 în cadrul unei apariţii online alături de Elon Musk, directorul executiv al Twitter.

154 afișări
Imaginea articolului Ron DeSantis îşi va lansa candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024 pe Twitter

Ron DeSantis îşi va lansa candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024 pe Twitter

Elon Musk este programat să găzduiască o conversaţie Twitter Spaces cu DeSantis la ora locală 18:00.
 
Un videoclip oficial de lansare din partea campaniei lui DeSantis este aşteptat în aceeaşi seară.
 
Ron DeSantis, în vârstă de 44 de ani, este văzut ca principalul rival al fostului preşedinte Donald Trump pentru nominalizarea Partidului Republican.
 
Guvernatorul se alătură unei liste din ce în ce mai mari de candidaţi care încearcă să-l înlăture pe Trump, care conduce cu peste 30 de puncte în sondajele de opinie naţionale, scrie BBC
 
Twitter Spaces este o platformă care permite "creatorilor" să găzduiască conversaţii audio în direct la care alţi utilizatori Twitter se pot alătura şi se pot implica.
 
Evenimentul de miercuri va fi moderat de antreprenorul în domeniul tehnologiei David Sacks, un aliat apropiat al fondatorului Tesla şi un susţinător al dlui DeSantis.
 
La un eveniment organizat anterior de Wall Street Journal (WSJ), Musk a afirmat că această ocazie va marca "prima dată" când un astfel de anunţ are loc pe reţelele de socializare.
 
Magnatul din domeniul tehnologiei şi-a exprimat anterior sprijinul pentru DeSantis în 2024, inclusiv scriind pe Twitter în noiembrie anul trecut că preferinţa sa este pentru "cineva sensibil şi centrist".
 
În timpul mandatului său de guvernator al Floridei, statul a extins legile privind dreptul de proprietate asupra armelor de foc, a implementat restricţii privind educaţia sexuală şi a identităţii de gen în şcolile publice şi a introdus noi limite privind avortul.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici